Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Gezelschapsdieren

Onze praktijk voor gezelschapsdieren, met 2 locaties, is gevestigd in Sint-Oedenrode en in Schijndel. Beide locaties hebben ruime openingstijden. Het team Gezelschapsdieren is u graag van dienst om met haar kennis en expertise bij te dragen aan de gezondheid van uw huisdier. U bent bij ons van harte welkom met uw hond, kat, konijn, cavia, hamster of vogel. Met goede preventieve zorg willen we voorkomen dat uw huisdier ziek wordt. Mocht uw dier onverhoopt toch ziek zijn, dan helpen we hem/haar graag met onze diergeneeskundige kennis. Samen met u doen we ons uiterste best om uw huisdier weer beter te maken.

24 uur per dag bereikbaar voor spoedhulp voor uw huisdier

Bij spoed kunt u bij Dierenartsenpraktijk de Meierij 24 uur per dag terecht. Onze in gezelschapsdieren gespecialiseerde artsen vervullen om en om de avond- en weekenddiensten. Zo wordt uw huisdier ook in de avond of in het weekend geholpen in uw vertrouwde praktijk.

Telefonisch spreekuur

Indien u graag wilt overleggen met een dierenarts over niet-spoedeisende vragen, kunt u dagelijks bellen tussen 12.00 en 12.30 uur naar 0413-472650 of 073-5493566.

Thuisvisite

Liever onderzoeken en behandelen wij uw dier op de praktijk, waar wij meerdere onderzoeksmogelijkheden tot onze beschikking hebben. Als u echter niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, is het ook mogelijk dat de dierenarts bij u thuis komt.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008. U vindt de voorwaarden in de link onderaan deze pagina.

Gezelschapsdierenartsen

placeholder

Harrie van Doremalen

placeholder

Saskia Geelen

Ilse van der Heijden

Ilse van der Heijden

placeholder

Bregje Leenders

placeholder

Bram Meulendijks

Niene Nijland

Ilse Schutte

Charlotte Vroomen

placeholder

Kees van der Want

Spreekuur

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur

Voor de gezelschapsdieren is er alleen spreekuur op afspraak. 

Telefonisch spreekuur
Indien u graag wilt overleggen met een dierenarts over niet-spoedeisende vragen kunt u dagelijks tussen 12.00 en 12.30 uur bellen naar 0413-472650 of 073-5493566.