Skip to main content
Dierenartsenpraktijk de Meierij

Meierij Zorg Plan

Het Meierij Zorg Plan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor jouw huisdier over een heel jaar te spreiden. Je betaalt maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Daarvoor ontvangt jouw huisdier preventieve gezondheidszorg.

Het Meierij Zorg Plan maakt het je gemakkelijk om het welzijn van jouw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Er is een Zorg Plan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden. Je sluit het Meierij Zorg Plan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.

In het plan zit de jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscheck, de vaccinatie tegen kennelhoest (bij honden), de vlooien- en tekenbehandelingen voor een jaar en de ontworming voor een jaar. Daarnaast bevat ons plan een extra gezondheidscheck bij de dierenarts en diverse services zoals controle van oren, ogen, nagels, gebit, anaalklieren, gewichtscontrole en voedingsadvies door een paraveterinair assistent. Bovendien ontvang je10% korting op alles wat je bij ons afneemt (korting op diervoeding, maar ook b.v. op een castratie). Wij vertellen je er graag meer over op de praktijk. Het Meierij Zorg Plan is geen verzekering. Indien gewenst kun je voor de onvoorziene kosten een verzekering afsluiten.

Verzekeren

Jouw huisdier is een kostbaar bezit, dat je voor geen goud zou willen missen. Toch kan het gebeuren dat jouw hond betrokken raakt bij een ongeval of ziek wordt. De gevolgen zijn ingrijpend, niet alleen voor je huisdier maar ook voor jezelf want financieel kan de schade hoog oplopen.

Om ervoor te zorgen dat jouw hond de beste zorg krijgt, zonder dat je te maken krijgt met zeer hoge kosten, kun je jouw huisdier verzekeren. Deze verzekering is vergelijkbaar met de zorgverzekering bij de mens. Maandelijks wordt een premie betaald, en in geval van ziekte of een ongeval zal uitbetaald worden. Welke bezoeken vergoed worden is geheel afhankelijk van de verzekering die je afsluit.

Net als bij de zorgverzekering, zijn er grote verschillen bij de huisdierverzekeringen. Het is dan ook verstandig goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij jou past.  Wat alle verzekeringen gemeen hebben, is dat ze na het afsluiten van de verzekering een wachttijd hanteren. Deze wachttijd zorgt ervoor dat ziekten die voor het afsluiten van de verzekering al bestonden, niet worden vergoed. Meer informatie vindt u op www.verzekerjehuisdier.nl.