Spoedgeval? Bel naar 0413 - 47 26 50

Paarden

Ons team bestaat uit tien paardendierenartsen die zich volledig richten op geneeskunde voor paarden. Omdat ieder zijn specialisatie heeft, kunnen wij behalve de eerstelijns zorg ook uitgebreide behandelingen uitvoeren. Zo geven wij uw paard(en) de beste zorg. De meeste routine behandelingen doen we gewoon bij u aan huis of op stal, onze auto’s zijn daarvoor speciaal ingericht.

Breng uw paard voor uitgebreide behandelingen naar onze praktijk

Mocht er een uitgebreidere behandeling nodig zijn dan is het beter om met uw paard naar de praktijk te komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere aan- en verkoop keuringen, tandheelkunde, vruchtbaarheidsbegeleiding, kreupelheden, luchtwegaandoeningen, vaccinaties, castraties en eenvoudige chirurgische ingrepen. Onze paardendierenartsen hebben allen veel kennis en ervaring in huis en kunnen hierdoor de beste geneeskundige zorg aan uw paarden bieden. Deze zorg blijft bovendien aan de hoogste eisen voldoen dankzij regelmatige nascholing en kennisuitwisseling met andere deskundigen.

Als u een afspraak wilt maken voor de behandeling van uw paarden, belt u dan naar 0413-472650.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten van Dierenartsenpraktijk de Meierij zijn de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008. U vindt de voorwaarden onderaan deze pagina.

Paardendierenartsen

placeholder

Maarten Aarts

Chiara Bullone

Carlijn Huberts

Lotte Kersten

placeholder

Marleen van Krimpen

placeholder

Frank van de Laar

placeholder

Marianne van der Linden

Anna Pijpers

Maaike van de Rijt

Maaike van de Rijt

Michael Swagemakers

Afspraak of visite

Voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een visite kunt u bellen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar op 0413-472650